Økologisk mat
Økologisk mat
Av Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Löwe
ISBN: 9788292773031
Innbinding: Innbundet
Sider: 224
Utgivelsesår: 2006
Med denne boken blir det enkelt å lage økologisk mat. Ingrediensene finner du i mange norske butikker. Kos deg med smakfull, ren og sunn mat til alle måltider. I tillegg til ca. 100 spennende oppskrifter finner du nyttige fakta, tips og råd om økologisk mat og livsstil. Boken er illustrert med flotte bilder fra naturlige omgivelser.
Aktuelt lesestoff:
Den vanskelige maten
Vi må forberede oss på andre tider også i matveien. Mat er fremfor alt særdeles komplekse saker. Ernæringsforskerne Gerd Holmboe-Ottesen og Helle Margrete Meltzer mener forskningen må gå dypere til verks. Det er ikke nok å studere ett og ett stoff i maten. Her deler de noen av sine erfaringer.